The map, 2013, based on 1.1 billion users

V Nitre sa odohrala zaujímavá policajná naháňačka, keď dopravní policajti zastavovali 21-ročného trestaného mladíka, ktorý prekročil povolenú rýchlosť jazdy. Po zastavení však tvrdil, že on nešoféroval, no nakoniec priznal svoju vinu. Prečítajte si, čo povedal policajtom po zastavení.

TDopravní policajti z Nitry zaznamenali na Kmeťovej ulici v Nitre vozidlo Opel, ktoré prekročilo povolenú rýchlosť jazdy o 23 km/h. Pri pokuse o zastavenie vodiča však nezareagoval na svetelné ani zvukové signály a pokúsil sa ujsť. Ohrozil pritom ostatných účastníkov cestnej premávky, no po chvíli sa predsa len rozhodol zastaviť a z auta vystúpili tri osoby mužského pohlavia.

Keď bol vodič požiadaný o predloženie dokladov potrebných na vedenie motorového vozidla, tvrdil, že on nešoféroval a že vodičom boli ostatní muži vo vozidle. Neskôr sa však priznal, že bol za volantom práve on, a to napriek tomu, že nemal vodičský preukaz. Kontrola dychovej skúšky na alkohol bola negatívna.

Napokon sa mladík rozhodol spolupracovať s policajtmi a povedal im, že sa pokúsil ujsť, pretože nemá vodičský preukaz a už v minulosti mal zákaz činnosti. V súčasnosti je pod podmienkou a nechce ísť do väzenia. Policajti mu na mieste zakázali ďalšiu jazdu a spísali správu o výsledku objasňovania priestupku.

Zdroj: fb Polícia SR

Podobné články

Podané najväčšie TRESTNÉ oznámenie v dejinách Slovenskej republiky…

“Slovensko čarovné. Dnes som podal aj za vas najväčšie trestné oznámenie na…

Známy markizák to už nevydržal a Igorovi Matovičovi adresoval DSRNÝ ODKAZ! Igor, toto si prečítaj!

Juraj Čurný z markizáckej šou Chartshow adresoval premiérovi Igorovi Matovičovi drsný odkaz.…

Slováci, POZOR! Národný Portál Zdravia: Ten kto neabsolvuje preventívnu zubnú prehliadku, bude si musieť…

Počet preventívnych prehliadok u zubárov rapídne poklesol. informuje o tom na Národný portál…

Prísnejší trest než sa čakalo: Polícia obvinila vodiča z tragickej nehody v Bratislave, TOTO mu hrozí!

Policajti odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave sa v…