Categories: Zahraničné správy

Tehotná matka (†22) zomrela pri tragickej dopravnej nehode: Nenarodené dieťa sa podarilo zachrániť!

Tragický osud čakal tehotnú Samanthu Rusellovú a jej manžela Brandona. Šťastný pár očakával príchod svojho potomka, keď sa Samantha nešťastne stala účastníčkou vážnej dopravnej nehody, ktorú spôsobil unikajúci zlodej. Budúca mamička neprežila, ale nenarodené dieťa sa dostalo do nemocnice zdravé.

Samantha bola po nehode prevezená do Wesley Medical Center, ale dve hodiny po nehode bola vyhlásená za mŕtvu. Jej zdrvený manžel Brandon potvrdil, že ich chlapček je živý a zdravý, uviedol denník Metro.

“Slovami sa len ťažko dajú vysvetliť alebo vyjadriť emócie, ktoré dnes všetci prežívame. Život nám Samanthu vzal, ale zanechala po sebe ten najkrajší dar,” uviedol Brandon v emotívnom príspevku na sociálnych sieťach. “Moja žena bola skvelý človek, nezaslúžila si zomrieť kvôli bezohľadnému vodičovi,” dodal.

Vinník nehody Javan Ervin sa podieľal na lúpeži v hoteli na West Taft Street. Keď na miesto dorazila polícia, z miesta činu ušiel v bielej dodávke.

Kvôli Ervinovi však na križovatke došlo k nehode s hromadným nešťastím, do ktorej sa omylom zapojila aj Samantha vo svojej Mazde. Súhra nešťastných náhod bohužiaľ stála budúcu matku život.

Ervin bol obvinený z vraždy prvého stupňa, ako aj z nezákonného držania strelnej zbrane. V minulosti bol niekoľkokrát odsúdený. Krátko pred lúpežou a nehodou bol dokonca vo väzení.

Manžel obete sa nedokáže zmieriť so svojím osudom. “Bola by z nej fantastická matka,” zúfa si. Podľa neho bola Samantha vždy veľmi pracovitá a všetko starostlivo plánovala. “Všade rozdávala šťastie a radosť,” dodal zdrvene.

zdroj: metro.co.uk

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

3 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

3 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago