Categories: Zaujímavosti

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva

Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre zbytočné omáčky, konflikty, alebo plytké konverzácie. Efektivita a jasné výsledky sú pre vás prioritou. Vyberáte si spoločnosť ľudí s podobným myslením. Zbytočné sťažovanie vás frustruje a tendenciu hľadať problémy tam, kde nie sú, odmietate. Ste osoba s veľkou dávkou trpezlivosti, no aj vy máte svoje limity. Nespravodlivosť a klamstvá vás hlboko rozrušujú, ste človek s odhodlaním a cieľavedomosťou.

Cappuccino

Dávate prednosť Cappuccinu? Zvyčajne sú to ľudia s umeleckou dušou, pre ktorých je kreativita v živote kľúčová. Sú to tiež tí, ktorí si potrpia na hlboké konverzácie a chcú si život vychutnať do poslednej kvapky. Milovníci Cappuccina preferujú stabilitu a hľadajú spoločnosť, ktorá je rovnako komunikatívna. Cenia si pokoj, pozitívnu energiu a ambiciózny prístup aj k malým úlohám, všetko bez zbytočného stresu a s veľkou fantáziou.

Biela káva

Pokoj a ticho sú vaše oázy. Samota? Niekedy áno! Preferujete prostredia, kde môžete byť sami so svojimi myšlienkami, ďaleko od hlučného okolia a ľudí, ktorí neustále hovoria len o sebe. Väčšinou ste pokojný človek, ale existujú určité témy, pri ktorých sa nebojíte vyjadriť svoj názor. Ste pevný v svojich presvedčeniach a neľahko ich niekto zmení.

Espresso Espresso

si vyberajú ti, ktorí sa neboja výziev. Tí, ktorí ho pijú, sú často prirodzení lídri – odhodlaní, tvrdo pracujúci a majú radi konkrétne ciele. Sú to jedinci, pre ktorých sa zdá, že nič nie je nemožné. Majú ambície, sú vynaliezaví a rozhodní. Milujú stanovené ciele a sú efektívni v ich dosahovaní. Často sú považovaní za autority, podobne ako milovníci čiernej kávy sú zameraní a motivovaní, nezávislí a silní, či už psychicky alebo fyzicky.

Latte Latte

si vyberajú tí, ktorí sú spoločenskí. Rýchle stretnutie, výmena informácií, pár noviniek – a ste spokojní. Priatelia sú pre vás tí, na ktorých sa môžete spoľahnúť a dôvera je pre vás fundamentom vzťahov. Keď sa cítite v bezpečí, vaše vzťahy sú pevné a trvalé. Na vašu podporu sa dá spoľahnúť v akýchkoľvek situáciách. Milovníci Latte majú radi dobrodružstvá, súťaživosť a spontánnosť. Cestovanie je ich vášeň a nemyslia si, že by mali šetriť na úkor zážitkov a plnohodnotného života.

redakcia

Recent Posts

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago

Máte pleseň v dome? Poznáme riešenie ako sa jej zbaviť + prevencia proti nej

Mnoho plesní úzko súvisí s rozrastaním infekcií.  Podľa centra pre kontrolu chorôb najbežnejšie vnútorne plesne…

5 mesiacov ago