Categories: Zahraničné správy

Srdcervúci príbeh: Bezdomovec nechcel po záverečnej opustiť obchod. Po príchode polície však nastalo niečo, čo by nečakal nikto!

V jeden neskorý večer bola privolaná polícia do obchodu „Lowe“, kde sa zdržiaval bezdomovec. Potreboval len teplé miestečko, kde by mohol prespať. Policajti ho mali previezť do útulku, no namiesto toho sa udialo niečo úplne iné.

Žiť na ulici je veľmi ťažké, no ľudia si však taký život nevybrali a musia sa s tým nejak popasovať. Bezdomovci to však majú najhoršie v zime. Ak vtedy nemajú kam ísť, hrozí im až zamrznutie.

Dá sa však tento problém vyriešiť? Útulky pre bezdomovcov sú častokrát preplnené alebo si ich ľudia bez domova jednoducho nemôžu dovoliť. Potom im nezostáva nič iné, ako prespávať na verejných miestach ako vlakové stanice, obchody, opustené domy a pod.

V jeden neskorý večer bola privolaná polícia do obchodu „Lowe“, kde sa zdržiaval bezdomovec. Potreboval len teplé miestečko, kde by mohol prespať. Policajti ho mali previezť do útulku, no namiesto toho sa udialo niečo úplne iné.

Bezdomovci a vlastne všetci ľudia v núdzi to majú naozaj ťažké, no existujú však ľudia, ktorí sa im snažia pomôcť. Aj policajné oddelenie El Paso chráni a pomáha každému občanovi vo svojom mestečku. Aj vďaka tomu dôstojníci získali mnoho ocenení.

Keď z obchodu Lowe potrebovali previezť bezdomovca do útulku, ujal sa toho dôstojník Jose Flores. Ešte pred tým si však všimol, že tento pán má končatiny studené ako ľad, pretože nemá ani poriadnu obuv. Bezdomovcovi ihneď kúpil nové teplé veci – dal mu nové topánky, ponožky i rukavice.

Mohlo vy vás zaujímať: Turistka dala svoju pizzu bezdomovci. Nikdy by ju nenapadlo, kto to v skutočnosti bol!

Policajt vôbec netušil, že v momente, keď mu ich podával ho odfotili do miestnych novín. Za tento dobrý skutok získal obdiv všetkých občanov mestečka, v ktorom sa policajné oddelenie nachádza.

zdroj: popularne.pl

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago