Categories: Zahraničné správy

ŠOKUJÚCI PRÍPAD: V kufri odloženom na ulici našli telo 12-ročného dievčaťa!

Štyri osoby boli zatknuté a umiestnené do policajnej väzby po hroznom náleze tela 12-ročného dievčaťa, ktoré sa v piatok večer nachádzalo v kufri neďaleko jej bytového domu na ulici v Paríži.

Čo sa stalo?

Ako odhalil nezávislý novinár Clément Lanot, v piatok večer okolo 23.00 h sa v 19. parížskom obvode našiel plastový kufor s telom. Bol to bezdomovec, ktorý ho objavil na vnútornom dvore budovy v tejto východnej parížskej štvrti.

Obeťou je 12-ročné dievča Lola, školáčka a obyvateľka štvrte, ktorej rodičia predtým nahlásili jej zmiznutie.

Kedy zmizla žiačka?

Lolin otec nahlásil jej zmiznutie v piatok, pretože sa nevrátila domov po vyučovaní na Georges-Brassens College, ktorá sa nachádza hneď za budovou. Matka išla na 19. obvodnú policajnú stanicu. Školáčka so stredne dlhými blond vlasmi mala na sebe biele džínsy s dierami, bielu mikinu s kapucňou, bundu bez rukávov a biele tenisky, uvádza sa v správe.

Mladá žiačka, ktorá odišla zo školy približne o 15.00 h, sa však vrátila do svojej budovy, ako neskôr odhalili záznamy z priemyselných kamier. Na týchto záberoch je vidieť mladú ženu, ktorá sa k nej približuje a pozýva ju na rande. Lola je očividne nesvoja. A potom je to čierna diera.

Kto sú títo štyria zatknutí?

Vyšetrovanie, ktoré začala parížska prokuratúra na základe obvinenia z vraždy maloletej osoby mladšej ako 15 rokov, vedie kriminálna brigáda. To viedlo políciu k tomu, že v noci v blízkosti miesta činu zatkla tri osoby, ktorých úloha v prípade zatiaľ nie je známa.

Vyšetrovatelia zatkli aj štvrtého, a to v sobotu skoro ráno v Bois-Colombes v departemente Hauts-de-Seine. Je to žena, ktorej opis by mohol zodpovedať opisu Lolinho partnera na záberoch z kamerového systému. Žena, ktorá by v piatok popoludní požiadala o pomoc aj miestneho obyvateľa, aby jej preniesol veľký kufor do jej Dacie. Tieto štyri osoby sú vo väzbe.

Čo vieme o tomto trestnom čine?

Počas prvých vyšetrovaní na mieste, a najmä po objavení pásky v suteréne budovy, ktorú odhalil Clément Lanot, sa polícia rýchlo priklonila k myšlienke únosu. V tejto fáze však neexistujú žiadne dôkazy, ktoré by naznačovali, čo sa stalo medzi zmiznutím Loly a nájdením jej mŕtveho tela.

Podľa prvých zistení mala školáčka, ktorá bola spútaná a na tele mala nápisy, podrezané hrdlo. V sobotu sa má vykonať pitva jej tela, aby sa vyšetrila príčina smrti.

Zdroj: Leparisien.fr

 

 

 

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago