Categories: Zaujímavosti

ŠOKUJÚCI PRÍPAD: Požiadal ju o ruku, ona odmietla. To, čo nasledovalo potom je ako z hororu!

Žiadosť o ruku býva zvyčajne jedna z najpríjemnejších udalostí, ktoré ľudia vo svojom živote prežijú. Žiaľ, nie vždy dopadne žiadosť o ruku ideálne. Niekedy nastávajú chvíle, keď si žena nie je istá, či je už pripravená vstúpiť do manželstva a tak svojho priateľa odmietne. Následne je už len čisto na mužovi, ako sa s odmietnutím zmieri.

V Astane, hlavnom meste Kazachstanu bola nedávno uverejnená správa o tragickej udalosti, kedy muž- učiteľ Shyngys Bekenov (26), nezniesol odmietnutie svojej priateľky po žiadosti o ruku. Nazerka Bekzhanová, iba 21-ročná žena, nedávno absolvovala lekársku univerzitu v Kazachstane.

Len čerstvá absolventka, ktorá mala mnoho ideálov do života sa žiaľ už lekárskej praxe nedočká. Polícia takmer s istotou tvrdí, že musela svojho partnera odmietnuť, nakoľko vzal nôž a v inkriminovanú noc jej počas toho, ako sedeli v aute odrezal hlavu.

Po spáchaní tohto ohavného činu sa sám pokúsil o samovraždu bodnutím do brucha. Pred tým, napísal ešte list na rozlúčku, kde uviedol žiadosť, aby ich pochovali spolu. Benkovo bodnutie sa však nestalo pre neho smrteľným. Momentálne sa nachádza v nemocnici vo vážnom, no stabilizovanom stave. Po vyliečení ho čaká sú a vzatie do väzby.

Za vraždu, ktorú spáchal mu podľa zákona hrozí minimálne 15 rokov odňatia slobody. Jeho list definitívne potvrdil, že ženu zavraždil preto, lebo si ho odmietla vziať. Mŕtve telo dievčiny sa našlo vo vozidle pri priehrade na okraji obce Tasboget, ktoré leží 5 kilometrov vzdialené od mesta Kyzylorda.

„Rodičia mladej ženy boli proti tomuto manželstvu. Ale prečo ju zabil? Sme v šoku. Nič takéto sme nečakali,“ uviedla suseda zavraždenej lekárky, ktorá po škole získala svoju prvú prácu v zdravotnom stredisku. „Nemôžem pochopiť, ako to mohol urobiť,“ dodal učiteľov kamarát.

ZDROJ: metro.co.uk

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

3 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

3 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago