Categories: Zahraničné správy

ŠOKUJÚCI PRÍPAD! Opatrovateľ detí pôjde za zneužívanie na vyše 14 rokov za mreže. Najmladšou obeťou bolo len mesačné dievčatko!

45-ročný Nemec, ktorý na internete ponúkal služby opatrovateľky detí, bol v utorok odsúdený za sexuálne zneužívanie detí v prípade, ktorý šokoval aj skúsených vyšetrovateľov a viedol ich k odhaleniu mnohých ďalších podozrivých zo zneužívania.

Krajinský súd v Kolíne nad Rýnom odsúdil obžalovaného, ktorého meno nebolo zverejnené z dôvodu ochrany osobných údajov, na 14 rokov a šesť mesiacov väzenia. Zároveň nariadil, aby bol po skončení trestu držaný v zabezpečenom väzení.

Prokurátori žiadali súd o uloženie 15-ročného trestu, čo je maximálna dĺžka, ktorú bežne povoľuje nemecké právo, a argumentovali tým, že zločiny obžalovaného boli obzvlášť závažné.

Vyšetrovatelia uviedli, že muž zdokumentoval zneužívanie bábätiek, detí a tínedžerov a zdieľal videá a obrázky “nepredstaviteľnej brutality” s desiatkami ľudí.

Prokurátori obvinili muža z viac ako 120 prípadov sexuálneho zneužívania 13 detí v rokoch 2005 až 2019. Najmladšia obeť mala jeden mesiac.

Obžalovaný sa počas procesu k obvineniam priznal a označil ich za “opovrhnutiahodné”, uviedla nemecká tlačová agentúra dpa.

Polícia muža zatkla koncom roka 2021 v dome, ktorý obýval so svojou manželkou v meste Wermelskirchen. Obvinený bol v čase policajnej razie vo videohovore s kolegami z práce, uviedla agentúra dpa.

 

zdroj: apnews.com

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

3 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

3 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago