Categories: Zahraničné správy

ŠOKUJÚCE! Manžel držal svoju ženu v zajatí, v byte našli mučiace nástroje! Policajti pri prehliadke zostali v šoku

FORBACH, Francúzsko – Muž zadržaný vo francúzskom meste Forbach je podozrivý z desaťročného mučenia a únosu vlastnej manželky.

Francúzske úrady v pondelok zadržali 55-ročného nemeckého štátneho občana po tom, čo sa jeho 53-ročnej manželke, tiež nemeckej národnosti, podarilo získať prístup k mobilnému telefónu a kontaktovať záchranné zložky v nemeckom meste Wiesbaden.

Po tom, čo nemecká polícia kontaktovala francúzskych kolegov, bola v pondelok uskutočnená policajná operácia v byte manželov vo Forbach, mestečku blízko nemeckých hraníc. Situácia sa stala dramatickou, keď muž odmietol otvoriť dvere do bytu, nútiac políciu k násilnému vstupu. Po vstupu polície do bytu bola manželka nájdená v žalostnom stave – nahá, s vyholenou hlavou a zamknutá v zamrežovanej miestnosti. Bola podvyživená s zlomeninami na nohách a prstoch.

Počas prehliadky bytu boli objavené šokujúce predmety – mučiace nástroje vrátane mučiacej lavice. K tomu vyšetrovatelia objavili zápisník, kde muž detailne zaznamenával svoje činy a kedy kŕmil svoju obetu.

Podľa miestnych správ z televízie BFM je muž obvinený z únosu, znásilnenia s priťažujúcimi okolnosťami a mučenia. BFM taktiež informovalo, že tento prípad nie je prvým náznakom problémov. Už v roku 2019 bolo vykonané policajné zasiahnutie na základe telefonátu znepokojeného suseda, no v tom čase obaja manželia popreli akékoľvek obvinenia.

V súčasnosti je obete poskytovaná náležitá zdravotná starostlivosť v nemocnici. Udialosť vyvolala široký verejný záujem a otázky ohľadom toho, ako mohol takýto prípad zostávať nerozpoznaný tak dlhý čas.

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago