Categories: Zahraničné správy

ŠOKUJÚCA TRAGÉDIA! 14-ročný chlapec brutálne znásilnil a zavraždil len 10-ročné dievčatko!

Desaťročné dievča Lily Petersová, ktoré podľa prokuratúry zabil žiak ôsmeho ročníka vo Wisconsine, utrpelo podľa koronera okresu Chippewa uškrtenie a úraz tupým predmetom.

Závery pitvy sú predbežné, príčinou smrti bola určená vražda, uviedol vo štvrtok pre CNN okresný koroner Ron Patten. Žiadne ďalšie podrobnosti neboli zverejnené.
Štrnásťročný podozrivý čelí trom obvineniam: úmyselná vražda prvého stupňa, sexuálny útok prvého stupňa a sexuálny útok prvého stupňa na dieťa mladšie ako 13 rokov s následkom ťažkého ublíženia na zdraví, uviedol okresný prokurátor Wade Newell.
Obvinený – ktorý bol zatknutý v utorok – pred orgánmi činnými v trestnom konaní vyhlásil, že “jeho zámerom bolo znásilniť a zabiť obeť od samého začiatku”, keď sa v pondelok vydali na lesnú cestu, kde sa našlo jej telo, uviedol prokurátor na pojednávaní.

Newell uviedol, že obžalovaný tiež orgánom činným v trestnom konaní vypovedal, že obeť udrel do brucha, zrazil ju na zem, “v podstate ju škrtil, udrel ju palicou, predtým ju škrtil až do smrti, a potom ju sexuálne napadol”.
Ďalšie pojednávanie s mladistvým obžalovaným je naplánované na 5. mája o 16.30 h SELČ, na ktoré sa dostaví prostredníctvom videozáznamu, nie osobne.
Newell uviedol, že je predčasné robiť akékoľvek rozhodnutia o tom, či prípad zostane na súde pre dospelých. Vo Wisconsine sa úmyselné zabitie prvého stupňa, ktoré je prvým bodom v trestnom oznámení, podľa zákona pôvodne začína na súde pre dospelých.

Policajný náčelník z Chippewa Falls Matthew Kelm v utorok večer novinárom povedal, že “podozrivý nebol cudzí človek, obeť ho poznala”. Nepovedal, ako sa podozrivý a Lily poznali.
Policajti sa domnievajú, že Lily naposledy videli členovia rodiny v nedeľu, uvádza sa v tlačovej správe policajného oddelenia. Mala ísť domov z domu svojej tety, keď zmizla, uviedla polícia.

Lilyin otec neskôr v noci zavolal políciu a policajti objavili jej bicykel v lesnom poraste pri turistickom chodníku.
Polícia uviedla, že v lese pri turistickom chodníku sa našlo telo a úrad koronera okresu Chippewa potvrdil, že ide o pozostatky Lily.

zdroj: cnn.com

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

3 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

3 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago