Categories: Zahraničné správy

SMUTNÁ SPRÁVA! Vo veku len 18 rokov tragicky zahynul úspešný športovec! Osudným sa mu však stala autonehoda!

Mal veľké sny a celý život pred sebou. Ale vychádzajúca boxerská hviezda Ali Tazeem už nikdy nevstúpi do ringu proti žiadnemu súperovi. Jeho život vyhasol za tragických okolností pri autonehode v Anglicku. Sú to len tri týždne, čo Ali podpísal svoju prvú profesionálnu zmluvu, ďalší dôležitý míľnik v jeho sľubnej kariére…

Len pred niekoľkými týždňami sa Ali Tazeem tešil zo svojej prvej profesionálnej zmluvy. Namiesto toho, aby sa s rodinou a priateľmi podelil o radosť z ďalších veľkých krokov na ceste za svojím snom, musí teraz riešiť pohreb. Smiech a radosť tak vystriedali slzy a smútok nad smrťou, ktorá mladého boxera zastihla na ceste.

Podľa britských médií Aliho život vyhasol pri autonehode, pri ktorej sa zrazilo auto s autobusom. Tragická nehoda sa stala v nedeľu v skorých ranných hodinách. Úmrtie neskôr potvrdil na svojom konte na Twitteri boxerský promotér Sam Jones.

“Dnes ráno som sa zobudil a dozvedel som sa, že Ali Tazeem zomrel vo veku 18 rokov. Nemôžem tomu uveriť, ani to nedokážem poriadne spracovať. Práve včera sme sa rozprávali o tom, ako sa chystá začať svoju profesionálnu kariéru. Myslím len na Aliho a jeho milovanú rodinu,” napísal Jones. Neskôr na svoj profil pridal ďalšie texty a videá, v ktorých sa objavil mladý šampión.

“Ali bol talentovaný mladý muž, ktorý mal vo svojich 18 rokoch celý život pred sebou. Ali bol začínajúcou superhviezdou, a hoci box nemá význam, postaráme sa o to, aby Aliho meno žilo ďalej pre neho a jeho milovanú rodinu. Odpočívaj v pokoji, mladý šampión,” poznamenal zdrvený promotér.

Napriek tomu, že bol Ali veľmi mladý, zanechal za sebou už celý rad úspechov. Po tom, čo zažiaril v amatérskych súťažiach, kde v 51 zápasoch získal 15 zlatých medailí, sa z neho stala veľká osobnosť. V týchto zápasoch prehral iba šesťkrát.

zdroj: thesun.co.uk

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

3 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

3 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago