Categories: Zahraničné správy

SMUTNÁ SPRÁVA! Vo veku 30 rokov zomrela známa influencerka. Jej posledný príspevok bol plný nádeje!

Španielke Patricii Riteovej diagnostikovali pred 4 rokmi rakovinu kože.

Odvtedy toto dievča bojuje so zákernou chorobou ako levíča. Svoj boj zdokumentovala na TikToku a Instagrame, kde ju sledujú státisíce ľudí. Žiaľ, ťažký boj s rakovinou prehrala a naposledy vydýchla vo veku len 30 rokov. Z jej najnovšieho príspevku na Instagrame mi behá mráz po chrbte.

Patricia Rite bola známa influencerka, ktorá svoj boj s rakovinou kože zdokumentovala na sociálnych sieťach. Ako potvrdila jej rodina, dievča, žiaľ, 16. apríla 2023 prehralo svoj životný boj.

“Patricia nás opustila. Jej rodina a príbuzní žiadajú o úctu a súkromie počas tohto ťažkého obdobia. Ďakujeme všetkým, ktorí jej v tomto období poskytli podporu a lásku,” uviedli Patriciini blízki vo verejnom vyhlásení.

Keď Patricii Riteovej pred 4 rokmi lekári diagnostikovali rakovinu kože, rozhodla sa začať dokumentovať svoj príbeh na sociálnych sieťach. Na TikToku a Instagrame zdieľala povzbudivé, ale aj bolestivé príspevky, ktoré sledovali státisíce ľudí z celého sveta.

Jej príspevky však neboli len o jej boji s rakovinou. Ako influencerka sa venovala aj móde a líčeniu. Patricia Rite zverejnila svoj posledný príspevok na sociálnych sieťach 5. apríla 2023, len 11 dní pred svojou smrťou.

“Prijali ma do nemocnice, pretože som zvracal a všetko ma bolelo. Cítila som sa hrozne, dnes sa cítim o niečo lepšie. Od včera som nezvracal, začal som jesť. Cítim sa lepšie, takže ideme ďalej, krok za krokom,” napísala Patrícia vo svojom poslednom príspevku, z ktorého mi pri spätnom pohľade behá mráz po chrbte.

Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) zomrie každý rok na svete 48 000 ľudí na melanóm a 12 000 na iné druhy rakoviny kože. Práve Patricia Riteová využila svoj vplyv na sociálnych sieťach na šírenie povedomia o tejto zákernej chorobe. Uctime si jej pamiatku!

Zdroj: Dailymail.co.uk/

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago