Categories: Zahraničné správy

SMUTNÁ SPRÁVA! Len pár mesiacov po diagnostikovaní rakoviny zomrel kontroverzný moderátor: Jeho život bol plný prekvapení a dojímavých momentov!

Slávny americký moderátor Jerry Springer, známy pre svoju kontroverznú talk show, zomrel vo veku 79 rokov. Springerov život bol plný zaujímavých a dojímavých momentov, ktoré by mohli poslúžiť ako základ pre samostatnú reláciu. Po diagnostikovaní rakoviny pankreasu sa jeho zdravotný stav zhoršil až do tragického konca.

Jerry Springer, vplyvný a kontroverzný moderátor, ktorý sa preslávil svojou talk show, zomrel vo štvrtok vo veku 79 rokov. Jeho úmrtie potvrdila rodina vo vyhlásení pre časopis Rolling Stone, uvádzajúc, že zomrel pokojne vo svojom dome na predmestí Chicaga. Springerovi diagnostikovali rakovinu pankreasu, ktorá sa bohužiaľ rapidne zhoršila.

Jene Galvin, celoživotný priateľ a hovorca rodiny, vo vyhlásení povedal: “Jerryho schopnosť nadviazať kontakt s ľuďmi bola základom jeho úspechu vo všetkom, o čo sa pokúsil, či už to bola politika, vysielanie alebo len vtipkovanie s ľuďmi na ulici, ktorí sa chceli odfotiť alebo prehodiť pár slov. Je nenahraditeľný a jeho strata nesmierne bolí, ale spomienky na jeho intelekt, srdce a humor budú žiť ďalej.”

Rodina požiadala fanúšikov, aby namiesto kvetov nasledovali Jerryho ducha a venovali dar alebo sa zaviazali k dobrému skutku pre niekoho v núdzi alebo pre dôstojnú organizáciu na ochranu práv. Ako sám Jerry hovoril: “Starajte sa o seba a o seba navzájom.”

Jerry Springer sa narodil v roku 1944 v Londýne a jeho život bol plný prekvapení. Pred televíznou kariérou sa venoval politike a pôsobil ako starosta Cincinnati. Jeho talk show bola plná kontroverzií, veľkých odhalení a dojímavých momentov.

Zdroj: Rolling Stone

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago