Categories: Zaujímavosti

Slováci, máte aj vy čiaru anjela strážneho na rukách? Takto to zistíte!

Každá čiara na ruke predstavuje niečo iné. Ochrannú čiaru, inak nazývanú aj čiarou strážneho anjela nájdete pri čiare života na pravej, alebo na ľavej ruke. Nie každý túto čiaru musí mať a nie každý ju musí mať rovnakú. Táto čiara znamená, že ste chránení pred nebezpečenstvom a rôznymi katastrofami vyššími silami.

Čiara strážneho anjela môže byť rôznej dĺžky. V prípade, že sa nesie po celej dĺžke čiary života, znamená to, že majiteľ tejto čiary bude ochraňovaný počas celého svojho života vyššou silou. Ak je táto čiara len v istej časti čiary života, bude dotyčný chránený najmä v istom období života.

V prípade, že by ste zistili, že je vaša čiara života prerušovaná, alebo veľmi nevýrazná, no je pri nej výrazná čiara strážneho anjela, môžete ostať pokojný. Prerušovanie čiary života znamená síce komplikácie, nebezpečenstvo a možné choroby, no vďaka vášmu anjelovi strážnemu ostanete chránený a tieto komplikácie hravo zvládnete.

Pýtate sa na ktorej ruke môžete nájsť čiaru strážneho anjela? Odpoveď je, že môže byť aj na ľavej, aj na pravej ruke. Ak si svoju ochrannú čiaru nájdete na pravej ruke, zrejme sa k vám zniesla ochranná vyššia sila kvôli vlastným zásluhám a činom, ktoré ste urobili v tomto, alebo minulom živote. Ak túto čiaru máte na ľavej ruke, ste chránený od narodenia a svojho strážcu pri sebe máte už od prvého dňa narodenia.

Ľudia, ktorí majú na ruke čiaru strážneho anjela majú v živote vždy všeobecne viac šťastia ako tí, ktorí ju nemajú. Pri rôznych nehodách, alebo iných katastrofách sú to práve títo ľudia, ktorí zvyknú vyviaznuť s minimálnymi, prípadne žiadnymi ujmami.

 

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago