Práve sa stalo

Premiér Igor Matovič (OĽaNO) v diskusnej relácii TV Joj Na hrane zdôraznil, že s prezidentkou Zuzanou Čaputovou komunikujú otvorene.

Premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) ľudsky zamrzelo vyhlásenie prezidentky SR Zuzany Čaputovej, ktorá vyzvala vládnych politikov na zmenu komunikácie. Povedal to v diskusnej relácii TV Joj Na hrane. Doplnil, že prezidentke v utorok 24. novembra dopoludnia hodinu vysvetľoval, ako sa v koalícii dohodli na zmierení. Zdôraznil, že s prezidentkou komunikujú otvorene.

Predseda vlády sa vyjadril aj k “čajovým” návštevám predsedu parlamentu Borisa Kollára (Sme rodina) v nemocnici. Očakáva od neho „poctivé vysvetlenie“. K návšteve koaličných lídrov v nemocnici zopakoval, že mal informáciu, že návšteva je v poriadku. Ak by vedel, že tam platí zákaz návštev, do nemocnice by nešiel. Kollára v piatok 27. novembra prepúšťajú z nemocnice. Podľa slov premiéra budú chodiť na koaličné rady k nemu.

zdroj: SITA

Podobné články

MIMORIADNE: PETER PELLEGRINI JE ZA POVINNÉ OČKOVANIE! Nenechajte sa oklamať!

“Falošný Peter Pellegrini je za povinne očkovanie. nenechajte sa oklamať!” pridala príspevok…

Na Slovensku pokračuje obludný zločin. Zločin voči ľudskosti. Ide o hrdelný zločin, píše v otvorenom liste „Všetkým obyvateľom Slovenska!“ onkológ MUDr. Ján Lakota

Zločiny spáchané v nacistických koncentračných táboroch počas druhej svetovej vojny svojimi obludnosťami…

Anna Belousovová to už nevydržala a adresovala Kollárovi naozaj DRSNÝ ODKAZ! Boris, toto si prečítaj!

Boris, toto si prečítaj! Anna Belousovová to už nevydržala a na facebooku napísala…

Matovičovi pred dom priniesli truhlu a tiež má pred domom aj komando!

Proti vláde Igora Matoviča a proti očkovaniu novou vakcínou protestovali v Trnave…