Categories: Zaujímavosti

Patrí im celá planéta! Zaujímavosti, ktoré by ste mali vedieť o ľuďoch narodených v znamení Vodnára!

Podľa astrológov tí, ktorí sa narodili pod znamením vodnár (21.1.-19.2.) sa veľmi zaujímajú o to, aby sa svet stal lepším miestom a aby išlo ľudstvo neustále dopredu. Vodnár je jedno z najkrajších znamení. Je veľmi pekný byť s priateľmi v tomto znamení – sú jedineční a nikde nezapadajú.

Vodnár vo vzťahoch:
Mimoriadne šikovný:
Vodnári zbožňujú intelektuálne rozhovory a plne sa im oddávajú. Túžia po vedomostiach a milujú štúdium.  Sú spoločenskí, nikdy sa s nimi nenudíte.

Vynaliezaví dobrodruhovia:
Vodnári sú aktívni, vždy sa snažia vyhľadať dobrodružstvo. Svet je pre nich krásny, ocenia každú peknú chvíľku v ich aktívnom živote, no všetko si radi plánujú dopredu.

Úžasní rečníci:
Niektorí predstavitelia tohto označenia sú plachí a iní zas dokážu rečniť celé hodiny. Ale bez ohľadu na to, o čom rozprávajú, vždy to stojí za to. Dokonca aj tichší predstavitelia dokážu horlivo rozprávať o témach, ktoré sú im blízke.

Racionálni a praktickí:
V obchodných a milostných vzťahoch sa Vodnári môžu zdať chladnejší a konzervatívnejší. V skutočnosti sú iba praktickí. Nebudú vás obťažovať zbytočnými hovormi o tom, ako sa nudia, alebo ako vás milujú. Títo ľudia sa snažia vyhýbať drámam vo vzťahu, ale napriek tomu dokážu byť romantickí.

Vynikajúci vodcovia:
Vodnári majú skutočne kreatívnu myseľ s vedúcimi vlastnosťami, radi si upravujú pravidlá podľa seba. Konajú v rozpore s verejnou mienkou, robia si svoje vlastné rozhodnutia a správajú sa veľmi vodcovsky. Vodnárom sa darí vo vede, v oblasti vynálezoch a technológií.

Verní priatelia a partnery:
Vodnár oddaný. Ak sa stane vaším priateľom pripravte sa, že bude verný a že sa bude o vás stále starať. Dôkladne a starostlivo si vyberajú priateľov, a blízkych nenechajú odísť.

Chcú zmeniť život k lepšiemu:
Sú filantropi, radi sa páčia ostatným a snažia sa, aby všetci okolo nich boli šťastní. Pracujú v rôznych charitatívnych organizáciách.  Obrovským príkladom hrdinského činu je Irena Sendler, ktorá zachránila viac než 2000 detí z rúk nacistov.

Spontánni a kreatívni:
Jednou z ich silných stránok je, že dokážu robiť veci spontánne. Rýchlo si zvyknú na zmeny a dokonca prinášajú kopu nápadov na zlepšenie situácie. Sú nepredvídateľní, neznášajú rutinu a uprednostňujú nezávislosť.

Spoločenskosť:
Vodnár sa nebojí povedať nahlas svoj názor a to, čo má na mysli. Vyznačuje sa prirodzeným vtipom, a je spoločenský, energický, ľudia sa s ním veľmi cítia dobre.

Nezávislí a nestranní:
Vodnári sa spoliehajú len na seba a nepotrebujú nikoho. Nechcú byť závislí od ostatných. Často potrebujú pokoj, aby si mohli usporiadať svoje myšlienky. Sú schopní jasne vidieť veci a uznať správnosť oponenta v spore.

Sedí táto charakteristika na vás? Existujú nejakí ďalší vodnári vo vašom okolí?

ZDROJ: takprosto.cc

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago