Categories: Zahraničné správy

OBROVSKÁ TRAGÉDIA: Otec pri strážení svôjho dvojmesačného syna zaspal. Po prebudení ho čakalo to najhoršie!

V živote spraví človek množstvo chýb, ale niektoré môžu dopadnúť tragicky. To sa stalo aj v prípade otca, ktorý počas stráženia svojho syna zaspal. Táto chyba sa stala pre jeho syna osudnou.

Carmine z USA sa vo svojich dvadsiatich rokoch stal otcom. Starostlivosť o malého Lucasa bola pre mladých a neskúsených rodičov často náročná, ale obaja k nej pristupovali zodpovedne a snažili sa. Bohužiaľ, niekedy stačí jediná chyba…

Mladí rodičia Carmine a Hayley boli naozaj šťastní. Veľmi sa tešili na narodenie svojho syna a po narodení sa o neho zodpovedne a s veľkou láskou starali. Vypadali ako dokonalá rodinka. V jeden deň sa ich život obrátil naruby, kvôli jedinej chybe, ktorá spôsobila tragédiu.

Starostlivosť o malého syna bola vyčerpávajúca pre oboch rodičov. Jedného dňa bola matka Hayley dosť unavená a rozhodla sa ísť si ľahnúť o čosi skôr, pričom syna Lucasa nechala s Carminom, ktorý ho mal v náručí. Nebolo to prvý raz, čo ich nechala samých a nič zlé sa nikdy predtým nestalo, preto nemala strach.

No v ten deň bol nesmierne unavený aj Carmine, a pri pokuse uspať malého syna v náručí, zaspal on sám. Keď zaspal, Lucasa mal na svojej hrudi. Keď sa Hayley po čase zobudila, išla sa pozrieť na muža so synom. Avšak syna nikde nevidela, preto zobudila Carmina a spýtala sa ho, kde je Lucas.

Naskytol sa im šokujúci pohľad. Lucas bol zakliesnený medzi mužovým ramenom a operadlom na kresle, v ktorom zaspal. Na záchranu už bolo neskoro, pretože Lucas bol mŕtvy. Udusil sa.

Oboch rodičov to vzalo a Carmine si to neprestal vyčítať. Obaja sa začali liečiť z post traumatického stresu a musia navštevovať psychiatra. No tentoraz každý zvlášť, pretože sa po smrti ich syna rozišli.

ZDROJ: metro.co.uk

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago