Categories: Zahraničné správy

OBROVSKÁ TRAGÉDIA! 14-mesačný chlapček trpel viac ako päť hodín: Úmyselne ho zamkli v rozhorúčenom aute!

19-ročný Landon Parrott sa priznal, že nechal svoje ročné dieťa v aute, aby “nerušilo v dome”, uviedla polícia v príspevku na Facebooku.

Muž z Ohia bol obvinený z vraždy, dvoch prípadov ohrozenia dieťaťa a neúmyselného zabitia po tom, čo sa údajne polícii priznal, že svoje ročné dieťa nechal úmyselne päť hodín v rozpálenom aute, uviedla polícia.

Devätnásťročný Landon Parrott priviezol 1. septembra popoludní nereagujúce dieťa do nemocnice Cleveland Clinic Union Hospital, kde údajne spočiatku poskytol detektívom rozporuplné informácie o tom, čo sa stalo, uviedol v príspevku na Facebooku náčelník polície v Novej Filadelfii Michael Goodwin.

“Ako vyšetrovanie pokračovalo a zhromažďovali sa dôkazy, otec bol konfrontovaný s novými informáciami a priznal sa detektívom, čo sa stalo jeho synovi,” uviedol Goodwin v príspevku na Facebooku.

Tieto nové informácie podľa miestnej pobočky televízie Fox WJW údajne zahŕňali videozáznam z bezpečnostnej kamery zaznamenaný cez ulicu od rodinného domu, na ktorom je podľa vyšetrovateľov údajne vidieť, ako Parrott nechal chlapca samého v aute, zatiaľ čo jeho matka pracovala.

Na videu je údajne vidieť Parrotta s chlapcom okolo 8:30 a potom údajne až o 13:50, keď Parrott išiel vyzdvihnúť chlapcovu matku z práce, uviedla WJW.

“Počas rozhovoru sa ukázalo, že nešlo o zabudnutie na dieťa, ale o úmyselný čin, aby dieťa v dome nerušilo,” dodal Goodwin.

Vonkajšie teploty sa podľa Goodwina vyšplhali na 30 stupňov, keď dieťa zostalo v aute. Vo vnútri auta mohlo byť až 55  stupňov, povedal pre WJW policajný kapitán z Novej Philadelphie Ty Norris.

Parrott vyšetrovateľom povedal, že videl správy o úmrtiach detí v horúcich autách, ale aj tak tam syna nechal, povedal Norris pre WJW.

V nekrológu chlapca sa píše, že to bol “milujúci mamin syn”, ktorý “bude spomínaný pre svoju milú povahu a jemný spôsob zaobchádzania so zvieratami, dokonca aj v takom mladom veku, a pre svoje nadšenie pre svojho najlepšieho priateľa Mickey Mousea”.

Parrott je zadržiavaný vo väznici okresu Tuscarawas na kauciu 250 000 dolárov, uviedla polícia v príspevku na Facebooku.

 

zdroj: nbcnews.com

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago