Categories: Domáce správy

Matovičova sestra: Vynášanie informácii z Kaliňákovho účtu nevadilo. Teraz sú ale únikom všetci pobúrení

„Včera do médií unikli zdravotné záznamy z ošetrenia ťažkých zranení oka zosnulého bývalého policajného prezidenta, pána Lučanského. Minister Naď je únikom lekárskej správy pobúrený a sľubuje odmenu a beztrestnosť tomu, kto udá toho, kto tieto info do médií vyniesol. Rodina pána Lučanského zverejnenie lekárskych záznamov nenamieta, práve naopak, hovorí o ministrom Naďom sľúbenej odmene ako o zastrašovaní. My, obyčajní ľudia, sme si nevšimli, žeby pán Naď, ani ostatní politici z OĽaNO boli v minulosti pobúrení, keď asistent poslanca Rajtára za SAS, Rybanič, vyniesol informácie o pohyboch na bankovom účte Kaliňáka. Skôr opačne. Hromadne pánu Rybaničovi fandili a obhajovali jeho skutok tým, že verejnosť si zaslúži poznať pravdu,“ upozorňuje Zuzana Belicová sestra Igora Matoviča.

Odmeny za udavačstvo sú podľa Matovičovej sestry veľmi odporné. „Teraz poznať pravdu už nie je dôležité? Prečo? Verejnosť od vlády “zmeny” očakáva hlavne transparentné a čo najrýchlejšie prešetrenie okolností ťažkého zranenia a smrti pána Lučanského. To by mala byť pri množstve pochybností priorita vlády v tomto prípade. A nie odmeny za udavačstvo. Ani zastrašovanie, ako sa vyjadrila rodina pána Lučanského. Lebo poznanie pravdy nebolo dôležité len za vlády Fica pri kauze Bašternák, ale poznanie pravdy je rovnako dôležité v každej dobe. Aj dnes za vlády Matoviča pri tejto smutnej kauze. Pravda oslobodzuje a zbavuje pochybností. Vždy to tak bolo a aj bude. Na to by ministri mali vždy myslieť. Nemám rada dvojaké metre. (Vysvetlivka pre tých s “krvavými” očami plných nenávisti)“ ukončuje svoj status Zuzana Belicová.

zdroj: FB Zuzana Belicová

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

3 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

3 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago