Categories: Zaujímavosti

JE TO TU! Dlho očakávaný horoskop na rok 2022! Odhalí vám, čo vás čaká a neminie v roku 2022!

Baran:
Baranom sa rok 2022 vyplatí, pretože im prináša úsilie, ktoré nevyjde nazmar. Nech sa už púšťate do čohokoľvek – staviate dom, meníte prácu, plánujete svadbu alebo vnútornú premenu, nebudú vám v ceste stáť problémy a vaše pozitívne zmýšľanie vašu radosť zdvojnásobí.

Býk:
Tento rok sa pre býkov bude niesť v znamení rodinného šťastia. Vzťahy sa obnovia, zabudne sa na všetko zlé a začnete odznova. So svojou rodinou a blízkymi budete tráviť najviac svojho času, čo je skvelé. Vaša duša bude spokojná a vy budete šťastný.

Blíženci:
Pre blížencov neprináša rok 2022 veľa dobrých správ. Bude to rok zmien, kedy budú uvažovať o premene, svojom živote, uvažovať nad hodnotami a prehodnocovať si situácie. A to so sebou prináša aj hryzenie svedomia či pochybnosti. Pomôžu vám však rôzne kurzy, sebavzdelávanie a v tých najkrajnejších prípadoch aj psychológ.

Rak:
Ľudia narodení v tomto znamení budú potrebovať do ďalšieho roka veľa sebazaprenia. Na začiatku ich čakajú prekážky a prijatie nejakých vecí a zmien v živote. Tieto zmeny budú radikálne a také, ktoré by pre ostatné znamenia neboli problémom, no pre rakov, ktorí sú samotári a uzavretí ľudia to bude náročná skúška.

Lev:
Tento rok bude pre Levov veľmi úspešným. Budú sa cítiť ešte viac ospevovaní a uctievaní ako doteraz. Bez akejkoľvek zásluhy sa ocitnú v centre pozornosti. Aj hviezdy na nich budú pôsobiť pozitívne a dodajú im dávku sebavedomia. Dávajte si však pozor na straty, ktoré sa v týchto obdobiach radosti dajú ľahko prehliadnuť.

Panna:
Uplynulé roky boli pre Panny stresujúce a náročné. Tento rok však prinesie zmenu. Konečne sa všetko to obetovania a drina vyplatia a prinesie svoje ovocie. Ich tvrdá práca bude mať výsledky a už nebudú musieť obetovať vlastné potreby na úkor iných. Tešte sa!

Váhy:
Oproti pannám, váhy žijú harmonicky a pokojne počas celého roka, no tento rok bude trochu iný, náročnejší. Čakajú ich rôzne situácie, kedy sa budú musieť rozhodnúť správne, rôzne problémy, prekážky a spory. Prázdne argumenty, to je to, načo si treba dávať pozor, pretože môžu ťažké situácie ešte viac skomplikovať.

Škorpión:
Dostanú príležitosť otvoriť sa novým ľuďom a príležitostiam. Naoko chladné, no v skutočnosti veľmi priateľských škorpiónov navštívi šťastie vo forme medziľudských vzťahov. Nájdu lásku, priateľov, možno sa vezmú, alebo sa pre podobný krok rozhodnú.

Strelec:
Strelci sa v novom roku naučia, ktoré sú ich hlavné annriority. Budú ešte úspešnejší a šťastnejší a dvakrát tak optimistickí. Radosť nájdu v nových rodinných prírastkoch, priateľstve, cestovaní a mnohých dobrodružných situáciách. Takisto budú mať veľké množstvo príležitostí podeliť sa o svoje skúsenosti a znalosti s inými.

Kozorožec:
Tvrdohlavé a najpopulárnejšie znamenia. Stanú sa viac úspešnými ako barani, no viac šťastia nájdu v rodinnom kruhu, láske a priateľstvách ako v kariére. Sklamania, ktoré v posledných rokoch prežili sa premení na perfektnú pohodu. Rok 2022 vystihuje dôvera, stabilita a pokoj.

Vodnár:
Prvý polrok bude bezproblémový a dobrý. Čas a úsilie, ktoré vydali do rodiny sa im vráti v pozitívnom slova zmysle. Druhý polrok bude však ťažší, čakajú ich rôzne prekážky, kedy budú mať vysoké ciele, ktoré nebude jednoduché dosiahnuť. Pripravte sa na náročnú jeseň a zimu.

Ryby:
Rybám bude budúci rok priať vo všetkých oblastiach. Budú si musieť nájsť svoje miesto v určitých životných oblastiach, no poslúchať budú musieť niekoho iného. Všetko, čo si naplánujú im vyjde. Nič im nebude chýbať ani v láske. Príde však čas aj na prekážky, ktoré upozornia, že život nie je prechádzka ružovou záhradou.

ZDROJ: zabava4u.tiscali.cz

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago