Categories: Zahraničné správy

AKTUÁLNE! Tragický koniec pátrania: 62-ročného podnikateľa našli rozsekaného v mrazničke!

V Thajsku sa od začiatku júla zaoberali prípadom zmiznutia 62-ročného nemeckého podnikateľa Hansa Petera Macka. Jeho rozsekané telo objavili v mrazničke.

Vyšetrovatelia našli v mrazničke 13 častí ľudského tela a spolu s nimi náradie, vrátane motorovej píly. Všetko bolo zabalené v čiernych plastových vreciach na odpad. Mackova rodina po ňom pátrala od 4. júla, keď odišiel na svojom luxusnom aute a už sa nevrátil. Za informácie vedúce k jeho nájdeniu ponúkli odmenu 3 milióny bathov, čo je takmer 80 tisíc eur. V súvislosti s prípadom vydala polícia zatykač na dvoch Nemcov, ktorí by mali byť zodpovední za jeho vraždu.

Podľa portálu CBC News, rozkúskované telo nezvestného nemeckého podnikateľa našli v mrazničke v dome na juhu Thajska. Tawee Kudthalaeng, policajný šéf v meste Nong Prue, uviedol, že telo 62-ročného Hansa-Petera Macka objavili v pondelok približne o 23:00 h. Mack bol nezvestný od 4. júla.

Mack žil v Pattayi so svojou thajskou manželkou a podľa miestnych médií pracoval ako realitný maklér. Podľa slov jeho manželky mali spolu v deň, keď sa stratil, obedovať. Mack sa ale neukázal. Pokúšala sa s ním spojiť, ale márne. Neskôr jej z jeho čísla prišla správa, že zavolá späť. Asi o 22. hodine v noci dostala z Mackovho telefónu ďalšiu SMS, že je podľa ešte stále s klientom. Povedala však, že počas ich 5-ročného vzťahu jej ešte nikdy nepísal SMS.

Podľa polície boli na sedadlách, palubnej doske, volante a ďalších častiach auta stopy toho, čo vyzeralo ako čistiaci prostriedok. Polícia zistila, že na Mackovom bankovom účte chýba veľké množstvo peňazí, ktoré sú podľa nej spojené s vraždou. Policajný šéf to odmietol konkretizovať, ale uviedol, že vyšetrovatelia pátrajú po niekoľkých podozrivých, nemeckých aj thajských.

 

zdroj: cbcnews.com

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago