The map, 2013, based on 1.1 billion users

Na základnej škole v obci Hrabušice v okrese Spišská Nová Ves trinásťročný študent zaútočil na svoju učiteľku, ktorá musela po incidente vyhľadať lekársku pomoc.

Podľa informácií sa incident odohral pred triedou šiestakov. Útočník bol sám zo šiestej triedy. Učiteľka sa pokúšala upokojiť skupinu chlapcov, ktorí na chodbe vystrájali. Po zasiahnutí učiteľky chlapec násilne reagoval a udrel ju do tváre. Následkom úderu boli rozbité okuliare a zranenie tváre učiteľky.

Starosta Hrabušíc, Marcel Kacvinský, potvrdil incident a uviedol, že učiteľka musela byť ošetrená po tom, ako ju útočník zranil. “Šmahnutím ruky bol vraj rozbitý učiteľkin rám na okuliaroch. Spôsobené bolo aj nejaké zranenie. Pani učiteľka bola ošetrená,” uviedol Kacvinský.

Lenka Ivanová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Košice, potvrdila, že polícia už prijala trestné oznámenie v súvislosti s incidentom. Podľa lekárskej správy, ktorú poskytla zranená učiteľka, utrpela hematóm v oblasti nosa a pravého oka.

Trinásťročný študent musel incident vysvetľovať v sprievode svojho rodiča na obvodnom oddelení Policajného zboru Spišská Nová Ves.

Násilie v školách je vážny problém, ktorý si vyžaduje okamžitú pozornosť a riešenie. Tento incident z Hrabušíc je len ďalším príkladom toho, ako sa môže situácia zvrhnúť, keď deti nerešpektujú autoritu učiteľov.

Zdroj: noviny.sk

Podobné články

Podané najväčšie TRESTNÉ oznámenie v dejinách Slovenskej republiky…

“Slovensko čarovné. Dnes som podal aj za vas najväčšie trestné oznámenie na…

Známy markizák to už nevydržal a Igorovi Matovičovi adresoval DSRNÝ ODKAZ! Igor, toto si prečítaj!

Juraj Čurný z markizáckej šou Chartshow adresoval premiérovi Igorovi Matovičovi drsný odkaz.…

Slováci, POZOR! Národný Portál Zdravia: Ten kto neabsolvuje preventívnu zubnú prehliadku, bude si musieť…

Počet preventívnych prehliadok u zubárov rapídne poklesol. informuje o tom na Národný portál…

Prísnejší trest než sa čakalo: Polícia obvinila vodiča z tragickej nehody v Bratislave, TOTO mu hrozí!

Policajti odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave sa v…