Categories: Zaujímavosti

Ženská mágia podľa znamenia zverokruhu: Toto je vaša odvrátená tvár keď sa nazlostíte! Škorpión je stelesnené zlo…

Nie nadarmo sa hovorí, že ženy sú čarodejnice. V každej z nás sa nachádza kúsok „bosorky“, ktorá oplýva kúzelnou silou. Z toho vyplýva, že používame mágiu a ani o tom nemusíme vedieť. Táto zázračná moc sa okamžite objaví, keď sa nazlostíte. V tomto článku sa dočítate akou čarodejnicou ste podľa horoskopu vy.

Lev:
Lev je kráľ džungle, tak isto aj ženy – levice riešia len veľké koristi. Jej obrovskou výhodou voči ostatním je schopnosť vysielať svoje túžby a prosby vesmíru. Nemusia sa báť zlých reakcií. Nikdy neriešila čo a ako dosiahnúť. Všetko jej padá k nohám.

Rak:
Nikdy nemajú problém dosiahnúť to, čo si zaumienili. Za svojím cieľom idú ľahko. V každej práci má nabité, ak je kozmetička, dátumy ma už plné. Svoju láska si híčka, rozmaznáva a dá jej všetko, čo jej vidí na očiach .

Blíženec:
Ženy v tomto znamení ovplývajú neodolateľnosťou a ľahko vás omámia. Doslova nadprirodzené bytosti. Všetkým sa snažia dať len to najlepšie,pomôcť, poradiť. Ich oči vás vtiahnu niekam úplne inam. Nikomu nechcú ublížiť a tešia sa zo svojho životu.

Panna:
Panne nemusíte povedať ani slovko, vaše myšlienky už má dávno prečítané. Avšak aj napriek takejto vlastnosti neverí v kúzlo. Podľa nej stačí, ak by ľudia začali rozmýšľať a používať mozog, hneď by všetci všetko vedeli.

Baran:
Máte inštinkt zvieraťa a hneď viete všetko vycítiť. Nikto nevie kedy a kde vás stretne, no vy presne viete kedy a v ako čase je najlepšie prísť. Pokiaľ niekto začne mať pri vás tiky alebo ho znervózňuje vaša prítomnosť, potom je lepšie odísť.

Vodnár:
Povedať im, že mágia nie je, by bolo ako povedať , že človek prežije bez vody. Kúzla prenikajú celým ich životom. Všetko čo sa stane, si vysvetlia svojim spôsobom. Ak o niečom hovoria, zaklopú si na drevo..

Váhy:
„Snílkovia“ – vedia vycítiť aká bude budúcnosť a nemajú problém predniesť svoje sny. Otázky ohľadne budúcnosti si neschovávajú u seba, ale šíria ich každému, kto sa ocitne v ich blízskosti. Váhy vedia, že život nie je len ružový a preto sa neboja baviť aj o nemilých záležitostiach.

Škorpión:
Tak v týchto ženách sa skrýva „stelesnené zlo“ a čaká na nejaký podnet, aby sa v momente mohlo prebudiť. Už len maličkosť môže vyvolať tohto démona. Takže, ak nemáte v pláne byť milý , tak sa radšej nepribližujte.

Býk:
Čistá, priateľská duša, pokiaľ nepríde niečo, čo ju nevyvedie z miery a jej nálada sa v momente zmení. Potom môžete očakávať, že vás zavrhne a preklaje. Býk nie je žiadna slabá povaha, preto by vám zabralo veľa času sa k niečomu takémuto dostať, ale ak sa dostanete, tak by ste boli radšej keby sa to nestalo. Nič vás neminie a pekne si to „vypapáte“.

Strelec:
Nemajú problém uhasiť hocijakú túžbu po niečom. Ak si niečo dajú do hlavy, tak to tak bude, aj keby ste sa vy postavili na vlastnú hlavu. Svet vnímajú po svojom a to bez ohĺadu na to, čo si myslia iní.

Kozorožec:
Kúzla a čary ich obchádzajú, nepoužívajú ich a ani si nemyslia, že by fungovali. Bohužiaľ, neovplývajú žiadnou mocou. Ak sú prekliate iným znamením , nič s tým nespravia.

Ryby:
Ľahko im druhí podľahnú, majú v sebe kúzlo. Najlepším spoločníkom pre ne sú ony samé, najlepšie si rozumejú a vedia čo ich poteší. Určite si nikdy nič neodoprú.

Tento horoskop je skôr na pobavenie. Každá žena je krásna, múdra a má svoju charizmu – čo je to najväčšie kúzlo.

zdroj: takprosto.cc

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

3 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

3 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago