Categories: Zaujímavosti

Žena vo videu vám ukáže, ako aj v pokročilom veku môžete vyzerať neodolateľne! VIDEO

Mnoho žien v lete odmieta make-up, pretože nechcú svoju pokožku a pleť v lete preťažovať. Žiadna žena nemá rada, keď si urobí krásne líčenie, no zrazu vyjde na slnko a celá jej robota vyšla na zmar, lebo sa nekontrolovateľne potí.

Horúce počasie však nie je dôvod, prečo by ste make-up nosiť nemali. Ide o to, ako sa správne nalíčite. Dneska sa zameriame na zrelé ženy a to, aké líčenie je pre ne vhodné. neska sa zameriame na zrelé ženy a to, aké líčenie je pre ne vhodné. Základom je skryť nedostatky a podčiarknuť pekné črty tváre..

Letný make-up:
1. Najdôležitejším krokom je dobré zvlhčenie pokožky pred tým, ako nanesiete make-up. Mnohé ženy na to zabúdajú, pretože pleť sa v lete stáva rýchlo mastnou. Avšak dobrá hydratácia normalizuje vodnú rovnováhu pokožky a mazové žľazy sú menej aktívne. Navyše všetky kozmetické produkty lepšie držia na pleti. Taktiež je veľmi dôležité naniesť si na pleť bázu pod make-up.

2. Naneste na pleť tenkú vrstvu tónujúceho krému, nezabudnite ani na oblasť krku. Nenanášajte si viac vrstiev, pretože na konci dňa sa vám zleje do pórov.

3. Teraz je čas zdôrazniť vašu krásu. Na záhyby viečka naneste tieň studeného béžového odtieňa, aby ste vizuálne zväčšili oči. Taktiež trošku naneste na nižšie očné viečko. Použite ceruzku na oči tmavohnedej alebo čiernej farby, aby ste zvýraznili oči. Naneste si špirálu na riasy a kútiky oka zvýraznite bledým tieňom.

4. Upravte si obočie a na tvár aplikujte púder veľmi jemne, zvláštnu pozornosť venujte oblasti okolo nosa a pod očami. Taktiež môžete poučiť ružový rúž, ktorý dodá vašim perám osviežujúcu farbu.

Počas leta sa snažte používať čo najmenej produktov, aby vaša pokožka mohla dýchať. Zároveň však vyberte také, ktoré zvýraznia vašu krásu.

A čo vy? Líčite sa počas leta? Nezabudnite zdieľať článok s vašimi kamarátkami.

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

3 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago