Categories: Zaujímavosti

ŠOKUJÚCE VIDEO: Mamička zverejnila hrôzostrašné video zo záhrady. Toto odkazuje všetkým rodičom!

Matka zo Severnej Karolíny zverejnila na Facebooku video, na ktorom je vidieť, ako sa vo vetre uvoľnil skákací dom a rozfúkal sa po rodinnom dvore. Veľký nafukovací objekt takmer narazil do malého dieťaťa, ktoré bolo nablízku.

Našťastie ho prázdny nafukovací domček len poškriabal a podľa príspevku Beana neboli hlásené žiadne vážne zranenia.

Jennifer Beane zdieľala zábery 20. marca po tom, ako ich zaznamenala domáca bezpečnostná kamera. Beaneová na Facebooku napísala, že si skákací dom prenajala na oslavu 2. narodenín ich syna.

“Diskutovala som o zdieľaní tohto, ale rozhodla som sa, že to treba zdieľať,” napísala Beaneová. “Túto sobotu (19. marca) sme mali oslavu Madduxových 2. narodenín. Dostali sme skákací hrad, ako to zvyčajne robíme pre veľké deti.”

Vysvetlila, že jedno z detí jazdilo na štvorkolke predtým, ako sa mu vybila batéria. Dieťa potom zobralo z dvora basketbalovú loptu a začalo kráčať smerom k domu. Vtedy sa skákací dom uvoľnil.

“Na videu vidíte, ako počul, že sa pretrhol popruh na skákacom hrade, a tak sa pozeral, čo to je,” napísala. “Potom sa stane tá najstrašidelnejšia vec a vietor to zdvihne a ide priamo na neho. Práve sme (vošli) dovnútra a Cooper to zvnútra uvidel vo vzduchu a zakričal na nás a všetci sme vybehli von.”

Po tom, čo na záberoch vidno, ako skákací hrad dopadol na trávu, je vidieť dospelých, ako bežia k objektu, aby sa uistili, že vnútri nie sú žiadne deti.

Príspevok pokračuje: “Vďakabohu, že všetci boli v bezpečí. Michael povedal, že mu to poškriabalo hlavu a chrbát, ale utekal od toho preč. Mohlo to dopadnúť oveľa, oveľa horšie. Prosím, ak si zaobstaráte skákací hrad, dajte si pozor na to, aký silný vietor bude fúkať.”

Beane na záver dodal: “Chceli sme sa len podeliť o to, čo sa stalo. Všetci sme z toho stále otrasení a Michael hovorí, že v budúcnosti už nemôžeme mať žiadne skákacie domy!”

 

zdroj: nypost.com

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

3 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

3 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago