Categories: Zahraničné správy

SMUTNÁ SPRÁVA: Vo veku 50 rokov zomrel známy spevák! Mal v sebe koktejl drog a alkoholu!

Taylor Hawkins, bubeník americkej rockovej skupiny Foo Fighters, ktorý zomrel v piatok, mal v tele stopy desiatich rôznych psychotropných látok a drog.

V sobotu to oznámila kolumbijská prokuratúra na základe predbežnej analýzy hudobníkovho moču. Príčina smrti zatiaľ nie je známa. Informovala o tom agentúra AP.

Pri analýze sa našli stopy marihuany, opioidov, antidepresív a benzodiazepínov. Lekári naďalej pracujú na “úplnom objasnení okolností, ktoré viedli k (Hawkinsovej) smrti”, dodali úrady.

Krátko pred smrťou sa bubeník podľa agentúry AFP sťažoval na bolesť v hrudníku. Privolaný lekár sa ho pokúšal oživiť, ale bezvýsledne.

“Rodina Foo Fighters je otrasená tragickou a predčasnou stratou nášho milovaného Taylora Hawkinsa,” píše sa v smútočnom oznámení na webovej stránke Foo Fighters. Hawkinsa našli bez známok života v hotelovej izbe v kolumbijskej Bogote krátko pred vystúpením

“Jeho hudobný duch a nákazlivý smiech zostanú navždy s nami,” uviedla kapela vo vyhlásení, ktoré zverejnila na sociálnych sieťach po celom svete. Neposkytla však žiadne podrobnosti o príčine smrti. Podľa časopisu Semana bol Hawkins nájdený mŕtvy v hoteli v Bogote v Kolumbii. Kapela mala vystúpiť na hudobnom festivale, informovala tlačová agentúra DPA.

Podľa agentúry AP bol Hawkins po frontmanovi Daveovi Grohlovi pravdepodobne najvýraznejším členom skupiny. Objavoval sa po jeho boku v rozhovoroch a hral dôležitú úlohu vo videoklipoch skupiny.

Hawkins bol členom skupiny Foo Fighters od roku 1997, keď nahradil pôvodného bubeníka Williama Goldsmitha. Skupina Foo Fighters vznikla v roku 1994.

zdroj: rollingstone.com

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago