Categories: Zahraničné správy

SMUTNÁ SPRÁVA! Priamo počas koncertu zomrel známy spevák (†41). Skolaboval a už sa ho nepodarilo oživiť!

Haitský spevák Mikaben zomrel počas koncertu v Paríži. Mikaben skolaboval, keď v sobotu večer opúšťal pódium na koncerte haitskej skupiny Carimi.

Haitský spevák Mikaben zomrel v sobotu večer uprostred koncertu v Paríži na podozrenie zo srdcového infarktu, čo šokovalo fanúšikov, ktorí videli, ako skolaboval pri odchode z pódia. Spevák, ktorého skutočné meno je Michael Benjamin, vystúpil v Accor Arene s kapacitou 20 000 divákov na východe Paríža ako hosť haitskej skupiny Carimi.

“Zomrel po záchvate na pódiu a napriek snahe záchrannej služby,” oznámilo miesto konania koncertu na Twitteri. Na videách na sociálnych sieťach je vidieť, ako vystupuje, potom sa náhle otočí a začne sa uberať smerom k zadnej časti pódia. Zrúti sa pre

d niekoľkými divákmi, hudba sa zastaví a privolajú sa zdravotníci.

“Som šokovaný náhlou smrťou mladého a veľmi talentovaného umelca Michaela Benjamina ‘Mikabena’,” napísal na Twitteri haitský premiér Ariel Henry. “Stratili sme významnú osobnosť haitskej hudby.”

Rapper narodený na Haiti Wyclef Jean z hip-hopovej skupiny The Fugees ho v rozhovore pre denník Miami Herald označil za “jedného z najvplyvnejších a najinšpiratívnejších mladých umelcov našej generácie”.

Mikaben, syn známeho speváka Lionela Benjamina, sa narodil v hlavnom meste Haiti Port-au-Prince v roku 1981 a na miestnej hudobnej scéne bol známy ako spevák, spisovateľ a producent. Podieľal sa na viacerých hitoch skupiny Cairimi vrátane piesní “Baby I Missed You” a “Fanm sa Move”.

S úsmevom a poďakovaním fanúšikom zverejnil v sobotu pred koncertom na Instagrame video, na ktorom sa prihovoril svojmu viac ako miliónu sledovateľov z vnútra Accor arény.

Jeho manželka Vanessa, ktorá je tehotná, zverejnila správu, v ktorej ďakuje ľuďom za modlitby, ale žiada ich, aby jej nevolali. “Nie som v stave, aby som mohla hovoriť. Stratila som svoju druhú polovicu a nemám slov,” napísala.

Krátko pred koncertom zverejnil Mikaben na svojom profile na sociálnej sieti Instagram video, kde sa prihovoril svojim priaznivcom.

zdroj:  lemonde.fr

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago