Categories: Zaujímavosti

Slováci, POZOR! Týchto 7 vecí považujú ženy na mužoch za najviac príťažlivé! Týmto nás ženy vždy dostanú!

Asi každý z nás má určité predstavy o osobe opačného pohlavia. Vieme, čo nás na druhej osobe priťahuje a vzrušuje a čomu by sme dokázali odolať len veľmi ťažko. Každý to má samozrejme inak a veci, ktoré obdivujeme na druhých ľuďoch sú veľmi individuálne.

Existujú ale znaky, ktoré na mužoch ocení takmer každá žena a určite ju to nenechá chladnou. Poďte sa pozrieť na 7 vecí, ktorým na mužovi neodolá takmer žiadna žena!

1. Žily na rukách, najmä predlaktí:
Krásne, vypracované, pevné a veľké ruky je to, čo očarí každú ženu. Vďaka pravidelnej aktivite sú na mužských rukách dobre viditeľné žily, ktoré pôsobia veľmi sexy. Práve veľké a vypracované ruky vzbudzujú dojem, že muž sa o ženu dokáže postarať a to je to, čo každá žena chce. Odvážneho chlapa, pri ktorom sa môže cítiť v bezpečí.

2. Dobrý v kuchyni:
Muž, ktorý vie variť? Tak to je rozhodne to, čo ocení každá! Láska ide aj cez žalúdok a neplatí to len pre pánov, ale aj pre dámy. Keď muž vyvinie iniciatívu a prekvapí svoju partnerku chutnou večerou, alebo upečením lahodného múčnika, tak o romantický večer má dvojica určite postarané.

3.Pery:
Krásne, plné, mäkké pery sú dokonalá predstava. Bozky s takýmto mužom sú vzrušujúcim potešením. Už len pri pohľade na takéto plné mužské pery v ženách môže vzbudzovať predstavu romantického a vášnivého bozkávania.

4. Žiarlivosť:
Práve žiarlivosť je niekedy veľkým kameňom úrazu pre viaceré vzťahy, avšak teraz nehovoríme o prehnanej, chorobnej žiarlivosti. Reč je o milej, nenásilnej forme žiarlivosti, kedy žena vidí, že jej partnerovi na nej naozaj záleží a chce si ju chrániť pred ostatnými chlapmi ako oko v hlave. Vidieť, že si na nás náš partner dáva pozor je sexy a túži po tom každá žena.

5. Briadka:
Existujú ženy, ktoré uprednostňujú upravených a dokonale oholených mužov, avšak potom je tiež skupina žien, ktoré jemnú nedbanlivosť určite ocenia. Pekná briadka pôsobí veľmi mužne a niekedy až drsne, čo je pre viaceré dámy veľmi lákavé a sexy. Takýto muž im zväčša pripadá veľmi silný a nebojácny, vďaka čomu sa pri ňom cítia bezpečne.

6 Vôňa:
Pri vôni nemáme na mysli typy, pri ktorých je potrebné vyvetrať v miestnosti, pretože to so svojou voňavkou prehnali. Ženy uprednostňujú na mužoch ich prirodzenú mužskú vôňu, ktorá sa jemne mieša s parfémom, ktorý používajú. Takáto jemná kombinácia pôsobí na ženy ako afrodiziakum.

7. Hanblivosť:
Každá žena ocení sebavedomého muža, ktorý sa o ňu vie postarať. Primeraná hanblivosť je ale to, čo vnáša do vzťahu korenie. Pre ženu je veľmi príťažlivé, keď muž nepôsobí ako suverénny alfa samec, ale ako sebavedomý muž, ktorý ale v niektorých situáciách vie prejaviť svoju hanblivosť a ostych. Práve toto je pre ženy kombinácia, ktorej nedokážu odolať.

ZDROJ: lajk.iprima.cz

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago