Categories: Domáce správy

Polícia SR zverejnila VIDEO ako explózia pyrotechniky zranila policajta! Vinníkovi HROZÍ trest odňatia slobody až 25 rokov!

Polícia SR zverejnila VIDEO ako explózia pyrotechniky zranila policajta! Vinníkovi HROZÍ trest odňatia slobody až na 12 až 25 rokov.

Priebeh včerajších zhromaždení bratislavská polícia monitorovala a vyhodnocovala. Do bezpečnostného opatrenia boli vyčlenení policajti poriadkovej, dopravnej a kriminálnej polície.

V čase krátko pred 16.00hod boli policajti poriadkových jednotiek velení pred hlavnú bránu Úradu vlády Slovenskej republiky, kde mali zabrániť účastníkom zhromaždenia vo výtržnostiach, narušení verejného poriadku. Po príchode na miesto sa policajti rozmiestnili pozdĺž tam umiestnených zábran, pričom následne z davu doposiaľ neznáma osoba hodila do policajta poriadkovej jednotky neznámy pyrotechnický predmet. Ten následne explodoval v bezprostrednej blízkosti jeho tváre, pričom mu spôsobil tržnú ranu v oblasti líca. Policajtovi bola na mieste poskytnutá prvá pomoc a následne bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc.

Vyšetrovateľom Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu útoku na verejného činiteľa. Nakoľko k tomuto skutku došlo počas krízovej situácie – a to núdzového stavu vyhláseného uznesením vlády SR, hrozí v prípade preukázania viny v zmysle zákona trest odňatia slobody na 12 až 25 rokov. Obvinenie konkrétnej osobe doposiaľ vznesené nebolo, vyšetrovanie v súčasnej dobe pokračuje.

 

zdroj: Polícia SR – Bratislavský kraj

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago