Categories: Zaujímavosti

Muž vstúpil do klietky s levmi a všetci sa len vystrašene pozerali. Skutočný šok prišiel, keď sa dostal príliš blízko k levici (VIDEO)

Všetci vieme, že ľudia môžu nadviazať veľmi krásny vzťah so zvieratami. Väčšinou ide o vzťah medzi človekom a domácim miláčikom, ktorým je zvyčajne pes, mačka alebo králik.

Ale čo taký lev? Dokázali by ste si vybudovať krásny a láskyplný vzťah s touto šelmou, ktorú si väčšina ľudí spája so zabíjaním a násilím? Vzťah tohto chovateľa levov jasne ukazuje, že to nemusí byť vždy pravda.

Vstúpil do levej klietky

Stačilo, aby chovateľ otvoril klietku leva a vstúpil do nej. Väčšinu ľudí by v tej chvíli napadol lev a roztrhal by ich. Ale táto levica bola iná. Muž sa k nej opatrne priblížil, zatiaľ čo levica ho pokojne pozorovala. Muž sa postupne priblížil natoľko, že sa jej mohol dotknúť. Väčšina ľudí na jeho mieste by už dávno utiekla, ale tu to bolo iné. Napriek tomu, že išlo o veľké riziko, začiatok nezvyčajného stretnutia prebehol bez problémov.

Levíča ako domáce zvieratko

O chvíľu sa stalo niečo šokujúce, čo by vyviedlo z miery aj silné povahy. Namiesto útoku na muža sa k nemu levíča priblížilo a chcelo sa s ním maznať a hrať. Rozhodne nevyzerala ako levíča, ale skôr ako domáce zvieratko. Muž si pokojne ľahol vedľa levice a začal sa s ňou hrať. Bolo to niečo obrovské a krásne zároveň. Mnohí ľudia to nechápali, ale levica bola k mužovi neuveriteľne milá a celý čas sa nechala hladkať.

Veľa ľudí žiarli na ich vzťah

Mnohí ľudia sa určite čudujú, prečo levica na muža nezaútočila. Vysvetlenie je jednoduché. Levice nemali dôvod útočiť, pretože muž sa o ňu celý život staral. Bol jej ošetrovateľom, ochrancom a priateľom. Vybudovali si krásny vzťah, ktorý im mnohí závidia. Ak neveríte, že levice sú niečoho takého schopné, pozrite si nasledujúce video a určite vás presvedčí. Aj dravá šelma si môže nájsť priateľa medzi ľuďmi. Jediné, čo musí urobiť, je neublížiť jej.

 

zdroj: prosvet.cz

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago