Categories: Zaujímavosti

Indiánsky horoskop podľa dátumu narodenia. Toto zviera ovplyvňuje váš život!

Domorodí Američania verili, že každého človeka v živote vedie určité zviera, ktoré mu dáva nadprirodzenú moc. Vaše zviera si jednoducho určíte podľa dátumu narodenia. Dnes vám predstavíme 12 zvierat z indického horoskopu, ktoré ovplyvňujú charakter človeka.

Vydra (20.1.-18.2.):
Ľudia, narodení v týchto dňoch sú sprevádzaní vydrou. Sú veľmi trpezliví, vytrvalí a disciplinovaní. Ich talent je vždy spojený s ambíciami a sú to dôslední zamestnanci. Nenávidia neúctu a ľudí, ktorí klamú, pretože oni sami sú veľmi lojálni. Ich šťastný deň je utorok, číslo 19 a farba fialová, takže sa ho nebojte zakomponovať do interiéru a šatníka.

Vlk (19.2.-20.3.):
Títo jedinci sú nezávislí a chcú byť sami. Aj tak si však vedia založiť rodinou, len potrebujú priestor na rozmýšľanie. Sú čestní a veľkorysí. Vždy sa snažia o úspech, ale nepoužívajú triky a podvod. U iných ľudí nedokážu vystáť aroganciu. Ich šťastný deň je štvrtok, číslo 3 a farba červená.

Sokol (21.3.-19.4.):
Kľúčovým znakom charakteru týchto ľudí je, že sú odhodlaní, silní a nebojácni. Farby ich mysle sú fascinujúce. Sú veľmi pracovití a vždy majú veľa energie. Dokážu robiť veľa vecí naraz, a preto nenávidia pomalých a lenivých ľudí. Ich šťastný deň je piatok, číslo 21 a farba čierna.

Bobor (20.4.-20.5.):
Ľudia vedení týmto zvieraťom sú jemní, priateľskí a dobrotiví. Milujú stretnutia s priateľmi a radi so všetkými komunikujú. Vždy radi pomôžu, aj zadarmo. Nenávidia hrubých ľudí a tých, ktorí sú závislí od virtuálneho sveta, pretože oceňujú živú komunikáciu. Introverti sú medzi nimi zriedkaví. Ich šťastný deň je pondelok, číslo 18 a farba šedá.

Jeleň (21.5.-20.6.):
Ich hlavnými charakteristickými črtami je energia, mobilita a ostražitosť. Sú to ľudia, ktorí radi podstupujú risk, sú odhodlaní a odvážni. Dosahujú vysoké ciele, či už v osobnom živote alebo v kariére, kde sa nachádzajú na najvyšších priečkach. No sú príliš temperamentní a občas reagujú príliš prudko. Ich šťastný deň je utorok, číslo 11 a farba biela.

Ďateľ (21.6.-21.7.):
Takýto ľudia sú prefíkaní v dobrom slova zmysle a majú dobrú intuíciu. Majú taktiež výborné analytické schopnosti a sú dobrými psychológmi, no občas sú príliš tvrdohlaví, čo niekedy hrá proti nim. Radi sa nachádzajú v centre pozornosti, no nikdy si nikoho k sebe moc nepripustia. Neznášajú, keď ich niekto klame, alebo je voči nim neúctivý. Ich šťastným dňom je nedeľa, číslo 29 a vínová farba.

Losos (22.7.-21.8.):
Ľudia narodení v tomto období vždy kráčajú s dobou a majú skvelý vkus. Sú kreatívni, inteligentní a veselí. V robote, podnikaní a politike sa im vždy darí, pretože si vždy ľahko nájdu spoločný jazyk s druhými ľuďmi a jednoducho ovplyvnia ich myšlienky. Majú radi vo všetkom poriadok. Ich šťastným dňom je piatok, číslo 6 a farba tyrkysová.

Medveď (22.8.-21.9.):
Medzi silné stránky týchto ľudí možno zaradiť priamočiarosť a odvahu. Sú vášniví, občas krutí a veľmi hrdí. Tvrdo pracujú, no občas sú leniví. Neexistuje zlatá stredná cesta. Sú vyberaví a nároční vo vzťahu k ostatným. Ich šťastným dňom je pondelok, číslo 23 a farba oranžová.

Havran (22.9.-22.10.):
Havran dal týmto ľuďom skvelý zmysel pre humor a vytrvalosť. Sú veľmi spravodliví a ostatných si vždy vypočujú. Sú veľkorysí, no poznajú svoje hranice. Vždy sa snažia zarobiť viac a priniesť všetko do domu.  Nechápu ľudí, ktorí majú radi drámu a problémy. Nenávidia, keď sú na nich kladené vysoké nároky. Ich šťastným dňom je sobota, číslo 14 a farba modrá a všetky jej odtiene.

Had (23.10-22.11.):
Múdrosť, odhodlanie a vášeň sú to, čím had obdaroval ľudí, narodených pod jeho ochranou. Každý krok je veľmi premyslený, hoci konajú občas veľmi rýchlo. Sú dostatočne aktívni a ľahko sa prispôsobia novým okolnostiam. Nenávidia podmanivých a hrubých ľudí. Ich šťastný deň je streda, číslo 9 a farba zelená.

Sova (23.11.-21.12.):
Títo jedinci sú tajomní, no veľmi očarujúci. Sú ambiciózni a silní. Pred každým rozhodnutím veľa rozmýšľajú, nechcú urobiť chybu. Nenávidia klebety a nikdy sa nepodieľajú na intrigách. Sú úsporní a vedia, ako hospodáriť s peniazmi. Ich šťastný deň je piatok, číslo 17 a farba hnedá.

Hus (22.12.-19.1.):
Rozumný, jemný a pokojný charakter. Toto sú hlavné kvality, ktoré majú ľudia narodení pod ochranou husi. Sú to rodinkárske tipy, majú vysoké intelektuálne schopnosti. Sú dobrotiví, ale zvyčajne sa zriedka otvoria ľuďom a ich najlepší priatelia sú príbuzní. Netolerujú hrubých a lenivých ľudí. Ich šťastný deň je nedeľa, číslo 12 a farba žltá.

Kedy ste sa narodili vy a aké je vaše totemové zvieratko? Sedí na vás charakteristika? Dajte nám vedieť.

ZDROJ:takprosto.cc

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

4 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

4 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago