Categories: Domáce správy

AKTUÁLNE! Policajná naháňačka v Nitre: Mladý vodič bez vodičského preukazu sa pokúsil ujsť policajtom: Jeho výhovorka vás prekvapí!

V Nitre sa odohrala zaujímavá policajná naháňačka, keď dopravní policajti zastavovali 21-ročného trestaného mladíka, ktorý prekročil povolenú rýchlosť jazdy. Po zastavení však tvrdil, že on nešoféroval, no nakoniec priznal svoju vinu. Prečítajte si, čo povedal policajtom po zastavení.

TDopravní policajti z Nitry zaznamenali na Kmeťovej ulici v Nitre vozidlo Opel, ktoré prekročilo povolenú rýchlosť jazdy o 23 km/h. Pri pokuse o zastavenie vodiča však nezareagoval na svetelné ani zvukové signály a pokúsil sa ujsť. Ohrozil pritom ostatných účastníkov cestnej premávky, no po chvíli sa predsa len rozhodol zastaviť a z auta vystúpili tri osoby mužského pohlavia.

Keď bol vodič požiadaný o predloženie dokladov potrebných na vedenie motorového vozidla, tvrdil, že on nešoféroval a že vodičom boli ostatní muži vo vozidle. Neskôr sa však priznal, že bol za volantom práve on, a to napriek tomu, že nemal vodičský preukaz. Kontrola dychovej skúšky na alkohol bola negatívna.

Napokon sa mladík rozhodol spolupracovať s policajtmi a povedal im, že sa pokúsil ujsť, pretože nemá vodičský preukaz a už v minulosti mal zákaz činnosti. V súčasnosti je pod podmienkou a nechce ísť do väzenia. Policajti mu na mieste zakázali ďalšiu jazdu a spísali správu o výsledku objasňovania priestupku.

Zdroj: fb Polícia SR

redakcia

Recent Posts

Ktorý druh kávy si obľúbite, môže napovedať o vašom životnom štýle a postoji.

Čierna káva Preferujete čiernu kávu, čistú, bez prídavkov? Máte radi veci priamočiare, nemáte trpezlivosť pre…

3 mesiace ago

V odtieňoch žĺtok sa skrýva tajomstvo zdravia, zlatistá alebo oranžová – ktorý žĺtok je najzdravší

"Vajcia patria dlhé roky k neodmysliteľným a najdôležitejším prvkom našej stravy. Či už varené, vyprážané…

3 mesiace ago

Tento muž v roku 1983 zachránil svet od Tretej svetovej vojny, no skoro nikto o jeho hrdinskom čine nevie. Česť jeho pamiatke!

Dňa 26. septembra 1983 sa svet dostal na pokraj atómovej vojny. Zato, že nevypukla, môžeme…

5 mesiacov ago

VIDEO: Chlapci ohromili svet na predškolskej talentovej súťaži

Nič nezahreje srdce viac, ako keď sa stanete hrdým rodičom. Rodičia, ktorí prihlásili svojich štyroch…

5 mesiacov ago

VIDEO: Žena pri plašení holubov vypadla z okna. Zo 7. poschodia visela len za nohu!

Na poslednú chvíľu prišli pražskí policajti k žene, ktorá visela z okna na siedmom poschodí.…

5 mesiacov ago